Reis reviews

Waarom je mijn reviews mag geloven!

Mijn naam is Karolien, en ik ben hier om mijn kennis en ervaring in de reiswereld te delen.  Drukke dertiger die probeert om steeds mijn beste leven te leiden. Wat we me eigenlijk ook wel goed lukt 😉

Ik ken het probleem van vertrekken naar een onbekende bestemming:  je wil er zeker van  zijn dat je de beste ervaring krijgt vooraleer je geld spendeert aan een reis, en daarom moet je net mij vertrouwen in plaats van al die andere mensen die beweren de experts te zijn. 

Hier zijn vijf redenen waarom je mij moet geloven in plaats van de beoordelingen van anderen:

Karolien, bezieler van de reisblog Karoadtrips

Reis locaties: Been there, done it.

Neem jij graag advies van iemand die niet weet waarover hij het heeft? Ik ook niet! Ik haal geen recensies van het internet – ik bezoek de plaatsen waarover ik schrijf en ervaar zelf of de bezienswaardigheden de moeite zijn, doe zelf ervaringen op en proef (met mate) van de lokale sfeer, …. Als ik schrijf over een road trip of een stad, heb ik die road trip ook echt gemaakt of ben ik echt in die stad geweest.

Onderweg heb het beste en het slechtste ervaren van wat deze wereld te bieden heeft. Pech onderweg, tergende tegenslagen en teleurstellende bestemmingen, ik toon het echte, rauwe leven op reis.

En ondertussen heb ik toch wel al het een en ander gezien en meegemaakt. Ik ben ook gewoon heel soepel en openminded over reizen. Van luxehotels tot overnachten in een tent, het is mij allemaal bekend. En weet je wat? Soms was het niet eens zo bijzonder als je zou denken! en daar sta je dan als je het niet weet. Daarom ben ik hier: Om een eerlijke mening te geven over deze reisbestemmingen zonder enige sugar-coating of roze bril.

Reis reviews: Eerlijk duurt het langst

Ben je op zoek naar een reisverslaggever dat geen blad voor de mond neemt? Zoek niet verder. Ik ben niet bang om mijn waarheid te spreken, maakt niet uit wie er niet akkoord mee is. Meningen verschillen nu eenmaal.

Ik heb genoeg meegemaakt om te weten hoe goed reizen eruit ziet, en ik ben niet bang om iets te bejubelen , maar ook om slechte service aan te kaarten wanneer dat nodig is. Van luxe resorts en overhypte bestemmingen tot budget hostels en vergeten plaatsen, ik vertel je precies wat ik denk van je ervaring op een eerlijke en ongefilterde manier. Geen grenzen!

Dus als je op zoek bent naar iemand die niet bang is om zijn mening te geven over alles wat met reizen te maken heeft, hou je dan vast – het wordt een wilde rit! Ik ben niet bang om te zeggen hoe het is. Als ik denk dat iets slecht of niet mijn ding is, zal ik het zeggen. Sorry, ik hou ervan om echt te zijn.

Karoadtrips reist kindvrij

Zoals ik zei in mijn introductie, ben ik 30 something. Sinds mijn prille twintiger-jaren verken ik de wereld op allerlei manieren. Dus ik weet een paar dingen over reizen, kindvrij reizen wel te verstaan.

Als kindvrije reiziger kun je de vrijheid van reizen ervaren zonder je zorgen te hoeven maken over alle narigheid die bij kinderen hoort en zonder onderbreking door lawaaierige kinderen die om aandacht schreeuwen. De wereld van alleen reizen voor volwassenen is een zalige ontsnapping aan de werkelijkheid en geeft reizigers de unieke kans om plaatsen in alle rust te verkennen.

Het feit dat ik het kindvrije gedeelte vermeldde toen ik met Karoadtrips begon, zorgde bij sommigen voor wat reactie. Maar het punt blijft: als je op zoek bent naar een kindvrije vakantie, dan ben ik jouw bron van informatie. Ik ken de beste kindervrije hotels, de beste kindervrije activiteiten en de beste kindervrije bestemmingen

Ik ben Rechtdoorzee

Ik ben niet bang om je de waarheid te vertellen. Ik probeer geen geld te verdienen of freebies te krijgen – ik probeer je het beste advies te geven dat ik kan. Ik ben geen Instagrammer die opschept over likes en probeert gratis extraatjes te krijgen.

Voor veel mensen is reizen een ontsnapping aan het alledaagse en een kans om nieuwe plaatsen en ervaringen te ontdekken. Maar voor anderen kan het beoordelen van genoemde ervaringen een karwei zijn – vooral als ze gevraagd worden om eerlijk te zijn in wat ze zeggen!

Het kan een eindeloze cyclus lijken van elk detail van je reis te moeten onthouden, om vervolgens met een sceptische blik gevraagd te worden: “Heb je ervan genoten?” En als je “gesponsord ben, durf je dat dan?. Wie wil er immers een eerlijke recensie over zijn vakantie geven als die niet aan de verwachtingen voldeed? Als er zoveel op het spel staat, hoe moet je dan door deze lastige situatie navigeren zonder iemand te beledigen of je eigen reputatie te beschadigen?

Het antwoord? Karoadtrips volgen. Eerlijk zijn heeft zijn voordelen (niemand houdt van valse recensies!

ik ben een Reisromanticus

Ik heb een passie voor het ontdekken van nieuwe plaatsen, het ontmoeten van nieuwe mensen en het opdoen van unieke ervaringen. Constant ben ik op zoek naar nieuwe en spannende plaatsen om te verkennen, en dat wil ik met jullie, toekomstige toeristen, delen. Dat hoeft niet altijd te betekenen dat ik ver ga. Ik ontdek ook graag wat plaatsen dichterbij. Als er iets is wat ik tijdens Corona geleerd heb, dan is het dat je van iedere bestemming een leuke trip kan maken.

Dus als je op zoek bent naar eerlijk en betrouwbaar advies over reizen, vertrouw dan op mij!

Volg me op Facebook, Instagram of Pinterest om op de hoogte te blijven van mijn laatste avonturen en reistips. Ik weet zeker dat je er geen spijt van zal krijgen! Alleen al omdat ik sarcastisch leuk ben

Blij met wat je leest? Deel waar je wil!

Like wat you read? Share Please!

Facebook
Pinterest
WhatsApp

More Adventures

Belgium

Belgian Waffles : Which Waffle Wins?

The Food Battle of Belgium: Which Waffle is the best? Alright, folks, gather ’round for the ultimate showdown! In one corner, we have the Brussels

Beer

Belgium Travel Guide

Belgium Travel Guide An Enchanting Journey into Belgium’s Flavorful Heritage Why visit Belgium? Belgium may be a small country, but it packs a big punch

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Who we are

Suggested text: Our website address is: https://karoadtrips.com.

Comments

Suggested text: When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

Suggested text: If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Cookies

Suggested text: If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year.

If you visit our login page, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser.

When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select "Remember Me", your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Suggested text: Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Who we share your data with

Suggested text: If you request a password reset, your IP address will be included in the reset email.

How long we retain your data

Suggested text: If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

Suggested text: If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Suggested text: Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

Save settings
Cookies settings
Scroll to Top